Werkzaamheden aan het spoor Leeuwarden - Harlingen Haven

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er op de volgende dagen geen treinen maar bussen tussen Leeuwarden en Harlingen Haven:

Zaterdag 28 en zondag 29 oktober

Belangrijk: de halte bij station Harlingen Haven wordt deze dagen verplaatst naar het Entrepotgebouw. Vanaf het Entrepotgebouw loopt u in ca. 8-10 minuten via de Dokkade en de Sas-brug naar de veerterminal. Houd dus rekening met extra reistijd, zodat u op tijd in de terminal bent voor uw afvaart.

Naar Terschelling

Lang parkeren (P1/P2/P3)

Parkeeraccommodaties Tsjerk Hiddes

Voordelig parkeren Binnen 5 minuten bij de vertrekhal.
 
De officiële langparkeerterreinen van de gemeente Harlingen zijn jouw perfecte uitvalbasis voor een bezoek aan één van de waddeneilanden, . Reserveer online, of plan je route naar onze parkeeraccommodaties. 

Vanaf deze parkeerterreinen kun je bovendien gratis gebruik maken van de pendelbus. De pendelbus rijdt tussen de langparkeerterreinen en de Waddenpromenade. Vanaf hier vertrekken de veerboten van Rederij Doeksen. 

Dagtarief: € 7,25,- voor het eilandparkeren in Harlingen

Wanneer je vooraf (digitaal) een parkeerplek reserveert en betaalt, gaan de slagbomen automatisch voor je open wanneer je aan komt rijden. Zo laat je de parkeerstress thuis.

Let op: contant betalen is niet mogelijk, en reserveren kan alleen voor motorvoertuigen met een maximale lengte van 5 meter. Indien je wilt komen parkeren met een aanhanger of camper, meld je dan vooraf bij onze parkeerbeheerder. Wij verwelkomen je namelijk graag.

Laadpalen niet aanwezig !

Afvaarten redrij Doeksen

Mocht er wijzingen in de afvaarten van Rederij Doeksen ontstaan ,dan ontvang je persoonlijk bericht.