Mathilde de Graaff

Mathilde is als predikant verbonden aan de Protestantse Gemeente ET-10 op Terschelling. Zij is festivalcoördinator van het Inspiratie-Festival.

Ik oktober hopen we opnieuw een groot inspirerend feest te vieren op Terschelling. Wat maakt het Inspiratie-Festival zo waardevol?  Ontmoeten, verbinden, bezielen, opladen, vieren, delen, proeven, beleven…… met mensen overal vandaan die net als jij op zoek zijn naar geloof, hoop en liefde. Wij zetten op Terschelling alle eilander kerkdeuren wagenwijd open, de inspirerende natuur is er al, nu jij nog.

Mieke Wiegeraad

Mieke is momenteel in between two jobs, maar is het afgelopen jaar werkzaam geweest als leidinggevende pedagogische zorg in een Kinderhospice.

Terschelling , een eiland waar ik al vele jaren kom. Ik hou van festivals en zeker van festivals waar ik geïnspireerd van terugkom. Inspiratie op het gebied van geloof en leven , d.m.v muziek ,Theater, lezingen , actief zijn en vooral ook ontmoetingen met andere festivalgangers. Ik kijk uit naar oktober 2023 Terschelling just do it!

 

Ton van Kattenbroek

Hoofd Marketing-communicatie PThU

Na mijn komst bij PThU in 2017 raakte ik al vrij snel betrokken bij de organisatie van het Inspiratie-Festival. De laatste editie in 2018 was dus mijn eerste echte ervaring ermee. Het was alle energie waard die we erin gestoken hebben. Wat een mooie momenten, verrassende ontmoetingen en waardevolle contacten! Ik zie uit naar de volgende!

Dick Vos

Diaconaal werker Protestantse Kerk Assen, Freelance Kerkjournalist

Een eiland vol denkers, doeners en creatievelingen die zoeken naar nieuwe wegen voor de traditie die hen dierbaar is - diepgaand, concreet of uiterst origineel, altijd bevlogen en vol vertrouwen in een toekomst die anders kan. Geïnspireerd en boordevol positieve energie kom je thuis. Op het Inspiratiefestival ervaar je dat de kerk leeft!

Burret Olde

Burret Olde genoot in 2018 van het Inspiratie-Festival op Terschelling.

Hij is in de echt verbonden aan Mirjam Sloots. Hij werkt op het Dienstencentrum van de Protestantse Kerk: hij ondersteunt kerkgemeenten en beleidsprocessen. Hij is predikant. Burret is adviseur van het Beraad Grote Steden, Kerk&Wereld en  verbonden aan het Inspiratiefestival. Hij werkt vrijwillig voor het Huis van Verbinding Amsterdam en een Diaconaal Noodfonds en is betrokken bij stichting Leergeld. 

Teun-Jan Tabak,

Denkt en werkt mee aan de communicatie rond het festival. In commissies die het Inspiratiefestival vormgeven en onder de aandacht van de geïnteresseerden brengen.

Het Inspiratie-Festival brengt je niet alleen op andere gedachten, op Terschelling word je ook op het andere been gezet. Een weekend uit het vaste patroon, door op het eiland te genieten van het geloven op een andere manier. Strand, duinen, kerken en kroegen zijn de plaatsen waar hetgebeurt. Waar je verhalen hoort, mee kan zingen of gewoon mag kijken naar wat zich afspeelt. Een festival om van te houden.

Eerde de Vries

Organisator, wielersport-bestuurder en actief sporter. 

Hij houdt zich bezig met allerlei praktische festival-zaken zoals drukwerk, de website en de uitrol van het programma.

Dit festival mee organiseren is een feest. Het vooraf uitdenken en zien dat het in de praktijk ook zo uitwerkt, levert niet alleen voldoening, maar ook een zee aan contacten op. De inspiratie van het festival zit in het ontmoeten van festivalgangers, die de reis naar Terschelling hebben gemaakt met een koffer vol verwachtingen. Die verwachtingen worden zeker niet beschaamd weet hij uit eigen ervaring. Kom over en ervaar het!