Terschelling is uitsluitend te bereiken met de veerboot vanuit Harlingen. Vertrek vanaf Harlingen vrijdag 26 oktober om 9.45 uur. De aankomst op Terschellling is dan rond 12.00 uur. Een deel van het programma begint al aan boord. Voor overige boottijden (vroeger of later), zie de website. De sneldienst vaart in 45 minuten naar het eiland. Let op: de boot vertrekt exact op de aangegeven tijd!

Nieuw: Voordelig Trein + Boot Retour

Reis vanaf élk treinstation in Nederland met het Trein+Boot Retour van NS, Arriva en Rederij Doeksen naar Terschelling. 

Foto: Renee RasvdeWater. De trein nader Harlingen Haven

Met de trein

Je kunt heel gemakkelijk met de trein naar station Harlingen Haven. Het station ligt op ongeveer 5 minuten lopen vanaf de terminal van de boot. Check vooraf je reis online!  Meer informatie over reistijden vind je o.a. op:

www.9292.nl

www.ns.nl

Met de auto

Harlingen is met de auto goed te bereiken. Vanaf de Afsluitdijk (A7) volg je de N31 en vanaf Leeuwarden de A31. Daarna volg je de ANWB-borden. Adres: Waddenpromenade 5, Harlingen

Met de fiets

Het eiland Terschelling is met de fiets prima te doen. U kunt uw eigenf iets meenemen op de boot of op Terschelling een fiets huren.

Parkeren in Harlingen

In de gemeente Harlingen is uitsluitend betaald parkeren mogelijk.

Langer dan een dag parkeren?

Wanneer u enkele dagen naar Harlingen komt, de boot wilt nemen naar één van de eilanden  dan kunt u in Harlingen op verschillende locaties uw auto parkeren.

 

Parkeer-locaties

Parkeeraccomodatie Tsjerk Hiddes en veertterminal

www.parkerenharlingen.nl

Autostalling BDS

www.bds-harlingen.nl/autostalling/ 

Autostalling De Bazuin 

www.parkeren-harlingen.nl