Het Bestuur

Ingrid de Zwart

Predikant PKN en ouddocent praktische theologie PTHU

Als ik aan het Inspiratiefestival denk, dan denk ik aan:  
Overal op het eiland festivalgangers tegenkomen, die net als ik op zoek zijn naar originele, nieuwe en creatieve handreikingen voor het kerkenwerk. 
Ontmoetingen,  vieringen, theater, dans, lezing, luisteren, kijken, ervaren. 
Wandelingen op het strand en in de duinen
Vol goede moed en plannen weer naar huis gaan, bijgetankt, opgeladen. .Je doet er inspiratie op die je als vanzelf ook door zult gaan geven.

Op woensdag 21 febr. jl. is onze enthousiaste, inspirerende en gedreven voorzitster plotseling gestorven. We kunnen het nog nauwelijks beseffen. Het verdriet en het gemis zijn groot. Nog even……blijft haar foto hier op deze plek staan en vergezellen haar woorden ons. Nog even……

 

Mede vanuit haar inspiratie en motivatie proberen we weer op te staan en verder te gaan. Intussen zijn we nu op zoek naar een nieuwe voorzit(s)ter.

Pim Boven

Bestuurder, toezichthouder en inspirator op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en morele dilemma's.

In deze tijd merken we hoe lastig het is dat we zijn opgesloten in onze kleine bubbels. Op het inspiratiefestival hopen we elkaar weer echt te kunnen ontmoeten. Met het maken van de oversteek naar Terschelling kom je in een wereld die groter is dan die van jezelf. Het is een teken van hoop dat er zoveel mooie dingen gebeuren en dat je daar een weekend van mag proeven.

penningmeester

Klaas van der Kamp

Classispredikant Overijssel-Flevoland

Als je bij Harlingen vertrekt, begint de wind te waaien. De eiland-ervaring kondigt zich aan. Je neemt afstand van de vaste wal. Je kijkt met frisse blik naar dat wat komt. Het Inspiratie-Festival op Terschelling geeft impulsen, nieuw elan, een onbevangen kijk. Of je nu in gesprek raakt op de fiets, een lied instudeert in de kerk van Midsland of een Bijbelverhaal bespreekt op het wad: Het is weldadig. 

 

secretaris