√ Tickets aan de deur tonen

U heeft een bevestigingsmail van uw keuze per dag  ontvangen  Deze mail is uw toegangsticket voor de door u gekozen onderdelen/voorstellingen. Bewaar deze dus goed en neem het mee naar Terschelling. U mag het ticket ook digitaal laten zien op uw telefoon of tablet.

√  Omboeken van uw gekozen onderdelen

Om een ander onderdeel te kiezen zult u zich opnieuw moeten inschrijven voor de diverse voorstellingen.

Wij adviseren u voordat u met omboeken begint eerst per dag te kijken of de door u gewenste voorstellingen nog beschikbaar zijn. Het kan dan zo zijn dat uw voorstelling inmiddels volgeboekt is en er niet meer tussen staat.

Het systeem verwerkt , zodra u met omboeken begint, uw oude inschrijving na 15 minuten en uw plekje zal dan weer vrij komen. Als u zich dan opnieuw inschrijft dan zal het plekje na 15 minuten weer zichtbaar zijn in uw overzicht.

√ Voorstelling niet meer zichtbaar in het schema

Als een voorstelling niet meer zichtbaar is in het overzicht dan betekent dat dat de voorstelling volgeboekt is. U kunt zich dan niet meer opgeven.

√ Mededeling: Page Expired (= pagina verlopen)

Dan heeft u te lang over de keuze nagedacht. Dit is ingebouwde veiligheid in het systeem. Als u bijvoorbeeld ‘s avonds het formulier heeft geopend en deze de volgende ochtend instuurt zal deze melding verschijnen. In dat geval is uw keuze niet opgeslagen. U kan uiteraard wel weer opnieuw gebruik maken van de toegestuurde link voor het samenstellen van uw programma. Als alles goed is afgerond ontvangt u een bevestiging met daar een overzicht van uw keuze.

√ Blokkenschema

Op de website staat een blokkenschema. Aan de hand van dit schema kunt een lijstje samenstellen uit de diverse programma-onderdelen. Aan de hand van dit lijstje bepaalt u dan via de link uw keuze.

Link naar het schema op de website https://www.inspiratiefestival-terschelling.nl/programma#

en anders op de website te vinden onder Programma.
Van dit blokkenschema ontvangt u in oktober op Terschelling een geprinte versie.

√  Spambox

Naar aanleiding van de link voor het boeken van de programma-onderdelen ontvangen wij veel vragen. Het overgrote merendeel van de vragen blijkt niet te berusten op fouten in het boekingssysteem!

Vaak blijkt dat het bericht met de link is beland in de Spam Box of Reclame   op uw eigen computer. Even checken op uw telefoon, ipad of computer voorkomt onnodige vragen. Vaak ook even controleren in Alle berichten.

Fouten in de verzending zijn wel onstaan doordat het mailadres op het ingevulde inschrijfformulier niet correct bleek.

•  Invul-hulpje voor uw geboortedatum  bij het inschrijven

1. Klik op het vak geboortedatum;

2. In de kalender die u nu ziet, klikt u op de maand;

3. klik nu op het jaartal;

4. ga nu met de pijltjes naar uw geboortejaar;

5. klik nu op uw geboortemaand;

6. klik op uw geboortedag

Nu is het vak geboortedatum gevuld met uw geboortedatum

OF

A. Klik op het vak geboortedatum;

B. In de kalender die u nu ziet, klikt u op de maand;

C. klik nu op het jaartal;

Klik vervolgens op 2021 daarna op 2020-2029 en tenslotte 2000-2090 en nogmaals

D. Kies hier 1900 en kies daarna uit het jaartal waarin uw geboortejaar valt

E. kies het juiste jaar:

F. klik nu op uw geboortemaand;

G. klik op uw geboortedag

Nu is het vak geboortedatum gevuld met uw geboortedatum