Over tickets en boekingen

√ Programma op maat

Voordat je de programmaonderlen boekt is het handig om eerst aan de hand van het blokkenschema een "boodschappenlijstje" te maken. Daarmee stem je de tijden en locatie gemakkelijk op elkaar af. `
Van dit blokkenschema ontvangt u in oktober op Terschelling een geprinte versie. 
Op blokkenschema vindt je per dag de locaties van de voorstellingen; de begin- en eindtijden; de naam van het progamma en de naam van de performer.

√  Spambox

Naar aanleiding van de link voor het boeken van de programma-onderdelen ontvangen wij veel vragen. 
Vaak blijkt dat het bericht met de link is beland in de Spam Box of Reclame op uw eigen computer. Even checken op uw telefoon, ipad of computer voorkomt onnodige vragen. Vaak ook even controleren in Alle berichten.

√ Niet juist mailadres

Het overgrote merendeel van de vragen blijkt  te zijn onstaan doordat het mailadres op het ingevulde inschrijfformulier niet correct bleek.

√ Voorstelling niet meer zichtbaar in het boekingschema

Als een voorstelling niet meer zichtbaar is in het overzicht dan betekent dat dat de voorstelling volgeboekt is. U kunt zich dan niet meer opgeven.

√ Mededeling: Page Expired (= pagina verlopen)

Dan heeft u te lang over de keuze nagedacht. Dit is ingebouwde veiligheid in het systeem. Als u bijvoorbeeld ‘s avonds het formulier heeft geopend en deze de volgende ochtend instuurt zal deze melding verschijnen. In dat geval is uw keuze niet opgeslagen. U kan uiteraard wel weer opnieuw gebruik maken van de toegestuurde link voor het samenstellen van uw programma. Als alles goed is afgerond ontvangt u een bevestiging met daar een overzicht van uw keuze.

√ Voor de tweede keer betalen?

Het blijkt dat bij het samenstellen van de eigen programmakeuze er gedacht wordt nogmaals betaald zou moeten worden. Dat is zeer zeker niet het geval. Zodra je op de knop "uw keuze doorgeven" klikt dan ontvang je een bericht waarboven in een groene balk staat: 
"U heeft uw keuze ,met succes doorgegeven, binnen enkele minuten zal er een email binnenkomen met het persoonlijke programma" 
Ga dan direct naar je email!

Blokkenschema

Op de website staat een blokkenschema. Aan de hand van dit schema kunt een lijstje samenstellen uit de diverse programma-onderdelen met de bijbehorende tijden. Aan de hand van dit lijstje bepaalt u dan via de link uw keuze.

Link naar het schema op de website /blokkenschema

√ Als u bezig bent met het boeken

U heeft bijvoorbeeld een aantal  keuze gemaakt maar nog niet op de knop  "uw keuze doorgeven" gedrukt. Dan is het mogelijk om een keuze ongedaan te maken. 
Klik op de pijltjes aan de linkerkant. Dan komt het menu met programma's in beeld. Helemaal bovenaan staat "Maak u keuze of geen voorkeur" als u daarop klikt wordt de eerdere keuze gewist. Nu kunt u weer verder met nieuwe keuze's 

√ Tickets aan de deur tonen

U heeft een bevestigingsmail van uw keuze per dag ontvangen  Deze mail is uw toegangsticket voor de door u gekozen onderdelen/voorstellingen. Bewaar deze dus goed en neem het mee naar Terschelling. U mag het ticket ook digitaal laten zien op uw telefoon of tablet.

√  Omboeken van uw gekozen onderdelen
ga naar omboeken