• AVIV Alive Dance Company: ‘Speak Up’ -73A-

Organisator: Dansers: Janai Bart, Kaya van Schravendijk, Sigrid Braam, Joelle Rozema, Elsbeth de Boer Choreograaf: Birgit Juch (op zaterdag)

Speak up’ is een dynamische danschoreografie met gesproken woord gebaseerd op de Bijbeltekst uit 1 Korintiërs 1:10 ‘Ik roep u op om allen eensgezind te zijn’. Een choreografie die tot nadenken zet en raakt, waarin schoonheid en rauwheid elkaar afwisselen. Een groep danst een prachtige dans in eenheid, maar plots verandert de dynamiek.Gesproken woord verandert de richting. Oordeel verandert de sfeer. Wat hebben al die woorden eigenlijk voor goeds voorgebracht?

AVIV Dance Company is een uniek dansplatform die vanuit haar christelijke identiteit verbinding legt tussen dansers in Nederland. Zij geeft getalenteerde dansers, afgestudeerde dansers en choreografen een plek om te ontwikkelen en op te treden om zo anderen weer tot inspiratie te zijn.

Daarnaast wil AVIV vanuit het hart creëren en producties realiseren met sociaal maatschappelijk relevante thema’s. Ons doel is een breed publiek van jong en oud te raken, bemoedigen en inspireren.

Met ons dansgezelschap ‘AVIV Alive Dance Company’ zullen we ‘Speak Up’ voor jullie optreden. Het dansgezelschap bestaat uit dansers die nog in een dansopleiding zitten of inmiddels afgestudeerd zijn. Birgit Juch ‘Artistiek leider van AVIV’ heeft deze choreografie gemaakt.