Waar zijn de voorstellingen ?

Locaties

Terschelling vormt een natuurlijke inspirerende context voor het Festival. De eilander kerken bieden gastvrijheid op tenminste 6 kerklocaties. Daarnaast worden allerlei andere locaties gebruikt (strand, bos, duin, haven, boten, schuurtjes, boshut, etc.). Bovendien kent het eiland een uitstekende infrastructuur met korte lijnen en veel ervaring om evenementen te kunnen organiseren. 

Maar belangrijk is natuurlijk ook de ontmoeting, het genieten van Terschelling, het uitwaaien op het strand. Iedereen die geïnteresseerd is in geloof, betrokkenis bij een kerk of op zoek is naar inspiratie is van harte welkom om het Inspiratie-Festival mee te beleven. 

Korte afstanden

De korte afstanden op het eiland maken het mogelijk dat deelnemers elkaar telkens weer ergens tegen komen. Er zijn meer dan genoeg accommodaties voor overnachting beschikbaar op het eiland.

Fietsafstanden op Terschelling

De afstanden op het eiland zijn goed te doen op de fiets, zeker met een electrische fiets. Aan de hand van deze fietstijden kunt goed bepalen hoeveel tijd u nodig heeft om de ene naar de andere voorstelling te komen,

Westerkerk

 

Adres 

Westbuurstraat 4 , West-Terschelling. 

 

 

Doopsgezinde kerk

 

Adres:

Molenstraat , West-Terschelling.

 

Meslanzer Kerk

 

Adres: 

Westerburen 2. Midsland

 

ET-10

 

Adres 

Heereweg 40, Midsland Noord. 

RK Kerk, Midsland

 

Adres 

 

Brouwershoekweg 1 Midsland

 

Sint Janskerk

 

Adres:

 

Dorpstraat 27, Hoorn