Boek alvast uw verblijf. Het beste is om rond West-Terschelling en Midsland accommodaties te boeken. Maar het hele eiland is klein, alles is dichtbij. Er zijn tal van overnachtings-locaties, van eenvoudig tot luxe en van goedkoop tot duurder.  

https://www.rederij-doeksen.nl

Boek alvast een bootkaartje. Dan weet je zeker dat je over kunt varen. Mocht het nodig zijn dan kunnen alle kaartjes omgeboekt of afgeboekt worden.

Iedereen kan zich inschrijven!

Na het invullen van de gevraagde gegevens en de betaling ontvang je een bevestigingsmail. Vanaf vandaag is de mail met de uniek link verstuurd! Met deze link maak je een eigen keuze uit de diverse programma-onderdelen.

Het blokkenschema staat voor u klaar op deze site.

De bevestigingsmail wordt gestuurd naar het mailadres dat ingevuld is op het inschrijfformulier. Mocht je de bevestiging niet zien, raadpleeg dan even je spambox.N

iet de laatsten zijn de eersten, maar de wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Let op: vol=vol. We hopen natuurlijk dat dit zo snel mogelijk het geval is.

TIP voor liefhebbers:

In de herfstvakantie en tijdens het inspiratiefestival kan er nog steeds gekampeerd worden op Terschelling.

Kijk maar eens bij:

Camping Nieuw Formerum Duinweg Formerum 13894 KS Formerum Terschelling 

https://www.nieuwformerum.nl

 

Weekend-vullend programma

Het programma vindt gedurende het weekend plaats ín de kerken op Terschelling. We verplaatsen ons van kerk naar kerk. In ieder geval hoort het dorp Midsland tot hoofdlocatie.

Vrijdag begint de openingsceremonie om 13.30 uur. Het programma begint dan om 16.30 en loopt door tot 22.30 uur

Zaterdag starten we om 9.00 en sluiten af rond 22.30 uur.

Zondag sluiten we af met gezamenlijke vieringen, die om 10.00 uur beginnen en eindigen om 11.30 uur.

Het gaat om 80-100 grote en kleinere presentaties. Alle eilander kerken bieden gastvrijheid.

Daarmee hopen we  Nederlanders,die opzoek zijnnaar geloof en zingeving en platforms/universiteiten/dienstencentra etc. met elkaar kennis te laten maken ter onderlinge verbinding en bezieling en kerkelijk Nederland als een maatschappijbetrokken oecumenische ‘beweging’ op de kaart te zetten. Het inspiratiefestival bedoelt een Vrijplaats Voor Vernieuwing en Verdieping te zijn.

‘Ontmoeting’ en ‘Verbinding’ zijn daarbij sleutelwoorden. De rol van kerk, geloof, zingeving, samenleving zal gedurende het hele inspiratiefestival centraal staan. Deelnemers worden als gelovigen en als spirituele zinzoekers uitgedaagd zich te spiegelen op zoek naar de kern van geïnspireerd leven. Bovendien is er veel interactie en gesprek tussen de deelnemers uit verschillende kerken en stromingen.