2023 • Kerkplein: de online ontmoetingsplek voor alle kerkmensen in Nederland .

De Zalige Zalm presenteert een nieuw initiatief: vanaf 6 november 2023 ben je welkom op het Kerkplein, de online ontmoetingsplek voor ieder die een taak heeft binnen een kerk, voor zowel vrijwilligers als professionals. Op het Kerkplein tref je mensen vanuit alle christelijke kerkgenootschappen in Nederland, die met dezelfde taken en vragen bezig zijn als jij. Kom naar de stand van De Zalige Zalm voor meer informatie en een preview in de Kerkplein-app.

Je kunt er kennis, inspiratie en materialen met elkaar delen. Zo help je elkaar én de kerk! Ben je bestuurslid, organist, redactielid van het kerkblad, voorganger, diaken, dirigent, kerkrentmeester, koster, jongerenwerker, webmaster, koorzanger, bloemschikker, of doe je iets anders voor je kerk? Ontmoet elkaar op het Kerkplein! En het mooie is: toegang tot het Kerkplein is helemaal gratis. 

Dit programmaonderdeel maakt deel uit van de Permanente Inspiratie. Onderdelen in deze categorie zijn doorlopend te bezoeken, u hoeft zich hiervoor niet aan te melden.