CORONA

Met de gemeente Terschelling zijn we overeengekomen dat we jullie maar per dag maar één maal hoeven te controleren. Je toont op  je CoronaCheck-app jouw OR-code. Wij scannen die met  de CoronaCheck Scanner. Na die controle ontvang je dan een polsbandje met de kleur van de dag. Voor vrijdag is dat GROEN en voor zaterdag ROOD.

Aan dit spandoek herkent u de locaties

 

Locaties van de Corona Checkpoints

MIDSLAND
Het Diakoniehús (Westerburen 18, Midsland/ naast de kerk) vrijdag van 11 - 19 uur. en zaterdag van 8 - 14 uur.

WEST-TERSCHELLING

Het gebouw bij de Passantenhaven (Werkhaven 1, 881 GD West-Terschelling) vrijdag van 11 - 19 uur. en zaterdag van 8 - 14 uur.

Op deze manier kunt van het Festival genieten zonder controle aan de deur.

De festivalorganisatie heeft zich te houden aan de regelgeving van de overheid. Op dit moment betreft het een Coronatoegangsbewijs (vaccinatie-, herstel- of testbewijs en/of QR-code) is verplicht, geen 1,5 meter of mondkapjesplicht. Zorg dus dat je een geldig digitaal Coronatoegangsbewijs en je ID beschikbaar hebt.

Op het festival is een testlocatie. Hier kun je een afspraak maken via: www.testenvoortoegang.org

De test wordt afgenomen middels een wattenstaafje in de neus. Tussen een half uur en maximaal 2 uur is de uitslag bekend (meestal binnen een half uur). De test is 24 uur geldig. De test is gratis ofwel wordt bekostigd door de overheid. Mocht de regelgeving veranderen dan passen ook wij ons weer aan. Hopen dat u hiermee verder kan.

Geen anderhalve meter wel ConornaCheck -app

Deze  App heeft u nodig voor het festival maar ook voor het bezoek aan de horeca op het eiland.  Hoe krijg ik een CoronaCheck App? en QR code ? De informatie leest u via https://coronacheck.nl/nl/

Niet of nog niet gevacineerd ?

Dat lossen wij voor u op zodat u gewoon en gerust aan het festival kan deelnemen. Heb je een  coronatestbewijs nodig? Geen nood, in dat het geval hebben wij een testcentrum in ET 10 beschikbaar .