• Symbolisch schikken : Sprekende tafel -55-

voor dit programma hoef je je niet in te schrijven

organisator: Hanneke Maassen en Madeleine Last (op zaterdag)

Een vrijplaats met smaakmakers, liefdetaal in de natuur 

 

In de wereld van het afgelopen jaar was er geen schaarste aan tijd maar vonden we het moeilijk om creatief te experimenteren, nieuwe dingen te leren, zo zonder de ander in onze nabijheid. Samen ontdekken, samen verwonderen, samen kletsen en filosoferen, muziek maken en lachen. Maar ook samen vieren en delen het kwam er niet van. Mede veroorzaakt door de makers van de symbolische bloemschiksuggesties van de PKN.

 

Sprekende tafel is een plek om even te rusten, te kijken, te praten, te zien, te horen en te doen. De tafel is bij uitstek de plek om te genieten, te verbinden, te doen en te ontmoeten. Is het niet de plek waar we woorden proeven, de taal van de liefde spreken en een vrijplaats om te dromen? Laat je verleiden door gedachten, natuur en symboliek. Kom voorbij en schuif ‘aan’ , zoek de tafel op het grasveld bij ET10.  

 

Hanneke Maassen is projectleider (idee, uitwerking en ontwerp) van de landelijke ontwerpgroep Symbolisch Bloemschikken. Er is alle gelegenheid om met Hanneke om de picknicktafel te gaan zitten en te delen in initiatieven.