OVER HET PROGRAMMA 2021

Zeer velen binnen en buiten de bestaande religieuze gemeenschappen zijn zinzoekers geworden, spirituele betekenis-jutters, vaak in hun eentje. Maar iedereen verlangt linksom of rechtsom naar samenklank, samenspel en samen leren. Naar speelruimtes waar het bruist van creativiteit, ritselt van nieuwe beelden en woorden om weer veerkracht op te doen, doorgroeikracht voor de komende jaren.

Met een gevarieerd programma aan lezingen, workshops, getijdenvieringen, discussies, theater en meditatie is er voor elk wat wils. Of je nou op zoek bent naar spiritualiteit en inspiratie, naar verdieping en inhoud, naar creatieve werkvormen of andere vormen van geloofsbeleving. We zetten in bij vernieuwende vormen. Om te (be)proeven, te beleven, te bezielen, te delen en te verbinden. Het hele eiland wordt gebruikt als locatie:  één grote groene kathedraal.

Alles over de programma's vind je ook hieronder.

In het blokkenschema vindt je per dag de locaties van de voorstellingen; de begin en eindtijden;  de naam van het progamma en de naam van de performer.