Pauline Seebregts

Verhalenverteller Pauline Seebregts neemt haar verhalen mee, die bewegen, raken en inspireren.

Graag deelt ze met u één van haar verhalen over die ongewone tijd waarin we het afgelopen jaar leefden.

Een tweeluik over de wereld die wordt uitgedaagd. 

Het land verdeeld, de mensen verdeeld, angst voor ziekten, voor aanslagen, voor ‘de ander’.  Wie ben jij en wie wil je zijn als het erop aankomt

Als vertelster heeft Seebrengts een warme, expressieve manier van vertellen. Dikwijls worden haar verhalen ervaren als inspirerende momenten van wat je ‘entertaining wisdom’ zou kunnen noemen.

Kees Posthumus

Kees Posthumus neemt verhalen over 'barmhartigheid' mee naar Terschelling. Samen met accordeonist en sidekick Dirk Overbeek, belicht Posthumus in een actuele en muzikale voorstelling de zeven werken van barmhartigheid. Of worden het er toch acht? De werken van barmhartigheid deugen, daar valt geen speld tussen te krijgen. Tegelijk kunnen ze wel een frisse inspirerende update gebruiken. Die krijgen ze in 'Alle 7 goed', een verrassende talkshow waarin verschillende deskundigen hun licht laten schijnen over barmhartigheid.
 

René van Loon 

René van Loon brengt de lente in de herfst naar Terschelling. Het verhaal waarmee de Rotterdamse predikant wijst op nieuwe ontwikkelingen. Als je naar de kerk om je heen kijkt, lijkt het op veel plaatsen herfst. Maar tegelijkertijd is er óók jong groen: nieuwe gemeenten die ontstaan, oude gemeenten die nieuwe bloei doormaken en vitale kerken van christenen met een migratie-achtergrond, Lente in de kerk, aldus Van Loon over zijn ontdekkingstocht. Hij raakte blij verrast en wil op het festival anderen inspireren.