Leuk  én belangrijk   

om nu alvast met z’n allen plannen te maken  
Het duurt nu nog nog wel even, maar je kunt niet vroeg genoeg beginnen. De datum valt midden in de herfstvakantie. Dus ook alle gelegenheid om er andere vrije dagen omheen te plannen. Voor nu: Reserveer in je agenda, plan in de roosters, zoek accommodaties, boek de boot,  etc., etc.

Tip:

Gun je iemand anders ook zoveel inspiratie?  Maak het festival zoveel mogelijk bekend in je netwerk. Dan kunnen zij zich zelf ook aanmelden voor onze nieuwsbrief en zo op de hoogte blijven van het Inspitatie-Festival

We hopen een brede oecumenische landelijke beweging op gang te brengen!

Tip:                                                                                          

Een unieke gelegenheid om met z’n allen een inspiratiereis te maken: voor ambtsdragers, vrijwilligers, jongeren, gespreksgroepen, vrienden en vriendinnen, families, besturen, commissies, gemeenteleden, parochianen, etc., etc.
Met z’n allen op reis naar ‘Het land aan de overkant’ geen beloofd land maar  een eiland met een veelbelovend programma om inspiratie op te doen.

Tip:

Boek alvast een bootkaartje. Dan weet je zeker dat je over kunt varen. Mocht het nodig zijn dan kunnen alle kaartjes omgeboekt of afgeboekt worden.

Tip:

Boek alvast accommodatie. Dan weet je zeker dat je onderdak hebt tijdens de herfstvakantie op Terschelling. Er is nu nog veel te kiezen.

Het beste is om rond West-Terschelling en Midsland accommodaties te boeken. Maar het hele eiland is klein, alles is dichtbij. Er zijn tal van overnachtingslocaties, an eenvoudig tot luxe en van goedkoop tot duurder.