• Met Rilke van tentje naar tentje. -72-

Dit programma is niet alleen Theater maar ook muziek en wandeling

Organistor: VET (Vocaal Ensemble Twente)Vocaal Ensemble Twente: Diet Gerritsen, Anneke van Wassenhove, Tom Grondman, Frank Deiman, Melvin Massaquoi, John Hondorp (op zaterdag en op zondag)

Een wandeling met het Vocaal Ensemble Twente. Aanvang wandeling  zaterdag 11:00 uur, startpunt voor Paviljoen “De Walvis” West-Terschelling en zondag om 13 uur. Op die dag vervalt het lunchconcertje en eindigt het programma derhalve om 14.00 uur.

Rainer Maria Rilke (Duits dichter) werd geïnspireerd door de schoonheid van de natuur. Op deze wandeling staan we op verschillende plekken stil in die natuur. Met muziek op teksten van Rilke. We sluiten de muzikale wandeling af met een luchtig concertje in de stijl van de jaren dertig bij Doodemanskisten.

 

Natuur, woord en muziek: tijdens de wandeling verzamelen we momenten om te bewaren in hart en hoofd. De natuur is hier voorbeeld en inspiratiebron. De natuurlijke omgeving zal de muziek als vanzelf omarmen omdat de tekst in de natuur haar oorsprong vond.  Maar op zijn beurt geven wij de muziek weer terug aan de natuur door tijdens de wandeling, in onze tentjes, stil te staan bij de bijzondere plek waar we ons bevinden. Aan het eind van de wandeling geven de zes musici van het Vocaal Ensemble Twente een concertje. Misschien is dit ook een heel ontspannen plek om uw lunch aan te verbinden?  

Aanvang wandeling  zaterdag 11:00 uur,  startpunt voor Paviljoen “De Walvis” West-Terschelling. en zondag 13.00 uur

Aanvang concertje bij Doodemanskisten, naast het witte huisje, 12:00u. U kunt er dus ook voor kiezen om los van de wandeling alleen het concertje mee te maken. De wandeling zelf is niet geschikt voor minder-validen.Voor alle leeftijden.