Vanaf half mei kan iedereen zich inschrijven!

Na het invullen van de gevraagde gegevens en de betaling ontvang je een bevestigingsmail met een uniek link. Met deze link maak je een eigen keuze uit de diverse programma-onderdelen. Het totale programma staat vanaf half april op de website. Niet de laatsten zijn de eersten, maar de wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Let op: vol=vol. We hopen natuurlijk dat dit zo snel mogelijk het geval is.

Boek alvast een bootkaartje. Dan weet je zeker dat je over kunt varen. Mocht het nodig zijn dan kunnen alle kaartjes omgeboekt of afgeboekt worden.

Boek alvast accommodatie. Dan weet je zeker dat je onderdak hebt tijdens de herfstvakantie op Terschelling. Er is nu nog veel te kiezen.

Het beste is om rond West-Terschelling en Midsland accommodaties te boeken. Maar het hele eiland is klein, alles is dichtbij. Er zijn tal van overnachtingslocaties, an eenvoudig tot luxe en van goedkoop tot duurder. 

 

Het programma vindt gedurende het weekend plaats ín de kerken op Terschelling. We verplaatsen ons van kerk naar kerk. In ieder geval hoort het dorp Midsland tot hoofdlocatie.