Vanaf half april staat het volledige programma voor u klaar!

Vrijdag begint de openingsceremonie om 13.30 uur. Het programma begint dan om 16.30 en loopt door tot 22.30 uur

Zaterdag starten we om 9.00 en sluiten af rond 22.30 uur.

Zondag sluiten we af met gezamenlijke vieringen, die om 10.00 uur beginnen en eindigen om 11.30 uur. 

Zondagmiddag loopt het programma voor liefhebbers door tot de laatste boot afvaart.

Donateurs en Sponsoren zijn belangrijk voor het Inspiratie-Festival.

We hebben enthousiasme en elkaar nodig om een brede oecumenische landelijke beweging op gang te brengen

Het inspiratiefestival is een vrije en onafhankelijke organisatie ofwel een platform van ontmoeting en verbinding dat aan geen enkele afzonderlijke organisatie verbonden is. Het is de bedoeling om heel kerkelijk en/of gelovend Nederland met elkaar te verbinden. 

onder de regenboog

Over het landelijk oecumenisch Inspiratiefestival op Terschelling

Ben je geīnteresseerd in geloof, betrokken bij een kerk of gewoon op zoek naar inspiratie? Kom dan naar hét landelijke Inspiratiefestival op Terschelling. Hier ontmoet je mensen die ook op zoek zijn, ervaringen willen delen. Het is een uniek festival op het mooie eiland Terschelling dat in het teken staat van bezinnen, bezielen, inspireren, verbinden en ontmoeten. Je laten verrassen door alle mogelijke fresh expressions middels een gevarieerd programma. Met concerten, theatervoorstellingen, lezingen, workshops, getijde-vieringen, trainingen, theater, meditatie en wandelingen is er voor elk wat wils. Het programma is binnen en buiten. Fietsend of wandelend trekken we van de ene naar de andere eilander locatie: oude kerkjes, schuurtjes, strand, bos en duin. Ook zijn er programma's voor studenten, jongeren, kinderen. Zo is het festival ook voor jonge gezinnen toegankelijk.

Gevarieerd programma 2023

Met een gevarieerd programma aan lezingen, workshops, getijde-vieringen, trainingen, theater en meditatie is er voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar spiritualiteit en inspiratie, naar verdieping en inhoud, naar creatieve werkvormen of andere vormen van geloofsbeleving. Boeiende thema’s komen aan bod zoals ‘Samen leven en samen kerk zijn’, 'jij en ik, anders en eender‘, ‘Keuzes maken en respect hebben voor andere keuzes’ en ‘De kunst van het geloven’. 

Persinformatie voor dag- week- maand - en kerkbladen  klik hierboven